Teemme tilaa syksyn uutuuksille! Kurkkaa ale-tuotteemme ja nappaa omasi täältä: KATSO LISÄÄ »

Hip Hei Huivikilpailu - VOITTAJAT!


Langat, Riikka-Piikan Hip Hei-langat by Riikka-Piikka, 18.09.2020

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu on ratkennut!

Tuhannesti kiitos kaikille teille, jotka ilmoittauduitte kilpailuun. Valmiita huiveja saimme kilpailuun mahtavat kuusi kappaletta. Kisaan ilmoittautui useampi henkilö kuin valmiita huiveja sitten tulikaan, sillä muutamille osallistuneille tuli terveydellisiä tms. esteitä jotka ajoivat käsitöiden yli. Tämä on elämää ja haluamme kuitenkin kiittää teistä ihan jokaista jotka kilpailuun ilmoittauduitte.

Tuomariston tehtävä oli taas kerran hankala, miltei mahdoton, sillä jokaisessa kisaan osallistuneessa huivissa oli jotain viehättävää ja mielenkiintoista. Jokaisessa huivissa oli mahtava värien ja muotojen rytmitys, todella inspiroivaa oli tutkailla näitä ja ihastella osallistujien osaamista.

Lähes mahdottomasta tehtävästä huolimatta pääsimme yhteisymmärrykseen ja saimme valittua kolme parasta näistä upeista huiveista, jotka kaikki toimivat täydellisesti ja viehättivät muotokielellään.

Voittajakolmikko

Ensimmäiselle sijalle nousi upeasti tiikerikuvioitu Sametinpehmeät askeleet, jonka on suunnitellut ja toteuttanut Kati Mäkelä. Huivi on kaksipuoleinen kirjoneulehuivi jonka keskellä tassuttelee mahtava tiikeri. Huivi miellytti kuviollaan, värityksellään ja oivalluksellaan. Huivin malli on perinteinen, mutta mahtava esimerkiksi takin alle; arvokas ja huomioitava osa pukeutumista.

Toisen palkinnon tuomaristo päätyi antamaan Eeva Niittylammen kauniille sini-lilalle huiville, jonka nimesimme Afroditen mysteeriksi. Huivissa on yhdistetty neule- ja virkkauspintaa raikkaalla ja hyvällä tavalla.

Huivia voi pitää katseenvangitsijana ns. harteilla sekä kaulahuivina.

Kolmanneksi sekä yleisön suosikiksi tuli Sanna-Maija Loikkasen suunnittelema ja toteuttama kauniin vihreä Klorofylli, jonka muoto, klassisuus ja väri istuivat täydellisesti keskenään.

Huivin muotokieli on selkeä ja kuviot istuvat hyvin väriin ja kokonaisuuteen.

Lankana huivissa on käytetty Hip Hei Kevätkoivua

Onnea kaikille voittajille ja ISO, iso kiitos kaikille huivikisaan osallistuneille!

Koska kaikki huivit olivat niin upeita ja niin tasaisesti tuomariston suosikkeja, olemme päättäneet palkita kaikki osallistujat Hip Hei vyyhdillä. Ilmoitamme maanantaina tästä vielä kaikille osallistujille henkilökohtaisesti.

Lisäksi haluamme esitellä kaikki loputkin huivit tekijöineen sattumanvaraisessa järjestyksessä

Jenna Sadeharjun käsissä syntyi upea Spider Web huivi vihreän ja harmaan sävyissä. Huivin muoto pääsee täysiin oikeuksiinsa upeana katseenvangitsijana harteilla, mutta toimii mainiosti myös perinteisesti kaulahuivina. Lankana huivissa. on käytetty Hip Hei Merinolankaa sävyissä Kevät ja Harmaja. Inspiraation huiviin Jenna on saanut kulkiessaan luonnossa hämähäkin seittejä ihaillen! Kuinka kauniita ne ovatkaan ja kuinka tarkkaa työtä hämähäkit ovat niiden kanssa tehneetkään.

Halusin lähteä tavoittelemaan seittiä muistuttavaa muotokieltä ja sen muodostaakseni olen yhdistellyt virkkausta ja neulontaa, sekä tuonut keskiosaan ilmavuutta pitkillä silmukoilla. -Jenna Sadeharju-

Soile Poutiaisen Kissa Kedolla huivi hurmaa väreillään ja muotokielellään. Huivissa on hienostunutta pitsikuviota sekä kauniita virkattuja yksityiskohtia, jotka ihastuttivat erityisesti yleisö-äänestäjiä. Kaunis kissanmuotoinen kiinnityskoru kruunaa kokonaisuuden. Värien rytmitys huivissa on erityisen onnistunut ja huivi onkin raikkaan kaunis.

Erja Koskelainen-Koukkari oli toteuttanut upean parivaljakon. Harmonisen kaunis Hip Hei ja Hellurei-Huivi on syntynyt Hip Hei Mahti-Mini Pionista ja Hip Hei Merinosukka Harmajasta. Pitkässä pitsireunuksisessa huivissa kulkee kauniin herkkä kirjoneulekuvio. Huivilla on myös upea kumppani, sillä paketista löytyi myös solmio miehelle oivine yksityiskohtineen! Näillä säväyttää varmasti juhlallisimmissakin tilaisuuksissa!

Iso kiitos vielä kerran huivien tekijöille sekä myös yleisöäänestyksen äänestäjille! Huivikisa oli vatsasta kutkuttavan jännittävä ja voi kuinka upea hetki olikaan kun saimme huivit ihasteltavaksi ja tutkailtavaksi! Nyt vaan ohjeiden kimppuun niin saadaan näitä myös neulottavaksi / virkattavaksi!

Terkuin: Riikka-Piikan poppoo

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hip Hei Huivikilpailu

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu! - Suunnittele ja toteuta Hip Hei langoista tehty neule- ja/tai virkkuutyö. Kisaan ilmoittautuminen alkaa tänään heinäkuun 18.pvä.2020

Hip Hei Hurlumhei-paita

Hip Hei Hurlumhei!Ihanat langat tarvitsevat ihania ohjeita ♥ Hip Hei Hurlumhei on mainio perusvillapaita, jonka laatikkomainen malli ja istuvat hihat takaavat, että se sopii joka jepelle. Paita on neulottu kolmella täysin erilaisella/erivärisellä vyyhdillä Hip Hei merinoa siten, ...

Hip Hei Neulekilpailu - VOITTAJAT!

HIP HEI NEULEKILPAILUN VOITTAJAT! Suuri, viisas ja yhteismielinen tuomaristo on kokoontunut sukkakisan voittajien valitsemiseksi ja voittajat ovat tässä!