Ilmaiset toimituskulut yli 29,90€ ostoksille! KATSO LISÄÄ »

Hip Hei Huivikilpailu


Langat, Riikka-Piikan Hip Hei-langat by Riikka-Piikka, 18.07.2020

Hip Hei Huivikilpailu

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu!

Suunnittele ja toteuta Hip Hei langoista tehty neule- ja/tai virkkuutyö. Kisaan ilmoittautuminen alkaa heinäkuun 18.pvä 2020 (Riikan päivä tietty). Ilmoittautuminen päättyy 31.7.2020.

Huivissa saa käyttää ainoastaan Hip Hei lankaa. Muotokieli ja toteutus on muutoin vapaa, anna palaa ja vapauta sisäinen neule- tai virkkauspetosi!

Kaikki Hip Hei-langat löydät täältä: Hip Hei Langat

Palkitut huivimallit, sekä halukkaiden huivimallit julkaistaan sivuillamme muillekin vapaasti jaettavaksi käsityöiloa luomaan.

Äläkä huoli jos et osaa kirjoittaa/ tehdä ohjetta, me autamme siinä kyllä. Tarkoitus on levittää käsitöiden ilosanomaa, neulo ja/tai virkkaa siis ihana Hip Hei huivi!

Kisa käydään hyvässä hengessä ja toinen toisiamme kannustaen!

Voittajakolmikko sekä yleisönsuosikki julkaistaan syyskuun 18.pvä 2020 ja tässäkin tapauksessa Suuri ja Mahtava raati valitsee voittajat.

Valmiit tuotokset tulee olla meillä Riikka-Piikassa 30.8.2020 jolloin virallinen ja kunnianarvoisa raati, johon kuuluvat kirjailija ja neulesuunnittelija Merja Ojanperä, muotoilija ja taideteollisuusalan opettaja Kati Lyra sekä Riikka-Piikan yrittäjä Riikka Denby-Pettersson, valitsevat KOLME parasta mallia.

Voittaja saa 50€ lahjakortin valitsemaansa suomalaiseen käsityöalan putiikkiin, vyyhdin valitsemaansa Hip Hei lankaa SEKÄ Merja Ojanperän syksyllä julkaistavan kirjan Rakkaudesta Villasukkiin omistuskirjoituksella tietenkin.

Toisen ja kolmannen palkinnon voittajat palkitaan vyyhdillä Hip Hei- lankaa sekä mahtavilla Red Lace puikoilla!

Kilpailussa käydään myös yleisöäänestys (Riikka-Piikan Facebookissa). Yleisöäänestyksen suosikki palkitaan myös Hip Hei langalla sekä mahtavilla Red Lace puikoilla!

Kilpailuun ilmoittautuvia neulojia pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi, josta ilmoittautumisen yhteydessä saa alennuskoodin Hip Hei langan ostoa varten.

Mitä mahtavinta käsityöinspiraatiota toivottaen ja jännityksellä odottaen
Riikkapiikkalaiset

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hip Hei Huivikilpailu - VOITTAJAT!

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu on ratkennut! Tuhannesti kiitos kaikille teille, jotka ilmoittauduitte kilpailuun. Valmiita huiveja saimme kilpailuun mahtavat kuusi kappaletta. Kisaan ilmoittautui useampi henkilö kuin valmiita huiveja sitten tulikaan, sillä muutamill...

Hip Hei Hurlumhei-paita

Hip Hei Hurlumhei!Ihanat langat tarvitsevat ihania ohjeita ♥ Hip Hei Hurlumhei on mainio perusvillapaita, jonka laatikkomainen malli ja istuvat hihat takaavat, että se sopii joka jepelle. Paita on neulottu kolmella täysin erilaisella/erivärisellä vyyhdillä Hip Hei merinoa siten, ...

Hip Hei Neulekilpailu - VOITTAJAT!

HIP HEI NEULEKILPAILUN VOITTAJAT! Suuri, viisas ja yhteismielinen tuomaristo on kokoontunut sukkakisan voittajien valitsemiseksi ja voittajat ovat tässä!