Ilmaiset toimituskulut yli 29,90€ ostoksille! KATSO LISÄÄ »

Hip Hei Neulekilpailu - VOITTAJAT!


Langat, Riikka-Piikan Hip Hei-langat by Riikka-Piikka, 14.05.2020
Suuri, viisas ja yhteismielinen tuomaristo on kokoontunut sukkakisan voittajien valitsemiseksi!

Päätöksen tekeminen ei ollut millään tavalla helppoa, jokaisesta neuleesta löytyi jotain aivan mahdottoman herkullista ja viehkoa ihasteltavaksi.

Kolmen kärki on tässä!

Ykköspallille kohoaa Silmut-sukat, jotka viehättivät kaikessa värien loistossaan ja lumoavassa yksinkertaisuudessaan. Malli istuu jalkaan hyvin ja näyttää hyvälle sekä kengässä että ihan koti-hissuttelussa. Silmut- malli on Eva Roos-Rautakorven suunnitteleman ja lankana on Hip Hein Sukkalanka Usva ja Banaanikinuski.Kakkoseksi nousevat keltaiset pitsisukat nimeltään Ystävyyden Ketju. Malli on kevyt ja pitsin ja keltaisen yhdistelmä ilahduttaa katsojaa. Sukka istui myös hyvin jalassa. Aurinkosukat ovat Ria Valjasen käsialaa ja lankana on Hip Hei Merinosukkalanka Leinikki.


Kolmannelle sijalle kiilaa oranssi-vihreä graafinen sukka. Malli on nerokas raidottavaan lankaan ja kuvioilla luodaan sukkaan myös hyvä istuvuus. Graafikot ovat Stiina Iloniemen käsialaa ja lankana on Hip Hein Sukkalangan Appelsiinitarha.


Yleisösuosikiksi nousivat vaaleanpunaiset Täydestä sydämestä-sydänsukat. Tuomaristo on samaa mieltä sukkien mainion muotokielen ja jopa tossumaisuuden kauneudesta. Sukat ovat Kati Mäkelän käsialaa ja lankana on Hip Hein Sukkalangan Mansikkasorbetti.


Onnea kaikille voittajille ja ISO iso kiitos kaikille sukkakisaan osallistuneille! Kuten huomasitte äänestäneiden kommenteista; jokaisesta toivottiin ohjetta saataville. Tämä sopii meille kyllä; jokainen osallistuja voi halutessaan ottaa yhteyttä niin laitetaan ohjeet saataville!


Halusimme vielä mainita jokaisesta mallista jotain...
K
aikki mallit olivat niin mainioita ja ihastuttavia, että oksat pois!! Poimimme mukaan myös yleisön kommentteja, sillä sieltä löytyi osuvia ja kannustavia sanailuja.

Olemme tuomareina tavattoman ylpeitä jokaisesta osallistujasta ja heidän taidonnäytteestään! Tuomaristomme Kati Lyra lainasi kauniita jalkojaan malliksi kuvimme ja pyysi välittämään viestin, että kaikki sukat istuivat hyvin ja tuntuivat hyvälle jalassa. Mallien nimet ovat työnimiä, jotka joko tuomaristo on keksinyt tai itse tekijä.


Pinkkiröyhelöt ovat Arja Pilvisen käsialaa. Sukat ovat ihanat, 40-luvun teekutsujen tyyliset sukat. Kesäsukiksi kutsuttu, hauskat, hyvänmielen sukat. Lankana Hip Hein Merinosukka Namu.


Vilja Silmusen Lavansaaren Prinsessa sukat ovat väriyhdistelyltään herkulliset, ja joihin selkeä kirjoneuleruudukko antaa mainion rytmin. Moni kommentoi yleisöäänestyksessä parhaina sukkina. Lanka Hip Hein Suomalainen Pentti Auringonkukka ja Järvi.


Ilopuun kotipesä lapaset on suunnitellut kisan nuorimmainen, vasta 12-vuotias Silja Kariniemi. Lapaset ovat kaksinkertaiset ja niin herkulliset lapaset kaikkine väreineen, muotoineen ja tarkkoine ohjeineen että sydän pakahtuu. Lankana on käytetty Hip Hein sukkalangasta Kirpeä Kirsikkaa, Koivua ja Banaanikinuskia.


Kati Koiton Minttusuklaat ovat mahtisukat. Jalkateränmuotoinen pitsi istuttaa sukan kauniisti jalkaan. Pitsin ja värin yhdistelmä on oivallinen. Lankana Hip Hein sukkalanka Minttusuklaa.


Nämäkin nilkkasukat ovat Kati Koiton käsialaa, Minttusuklaa kolmioilla: Aivan uskomatonta kuinka hyvin sukka istuu jalkaan, raidat istuvat tähän malliin taidokkaasti. Käsittämättömän kauniit. Lankana Hip Hein sukkalanka Minttusuklaa.


Turkoosi -sininen on kuin kesän ensimmäinen uimapäivä- raikas ja ihana. Tämä malli on harvinainen ja niin toimivan kaunis. Malli on Kati Koiton ja lankana Lankana Hip Hein sukkalanka Kreikan meri.


Lellu Pohjolaisen violetti -vihreä ruudukko on nimeltään Domino. Domino on värien ja muotojen leikkiä ihanilla ristinolla ruuduilla! Värien yhdistelystä lisäpisteet! Samoin kirjoneuleesta viluvarpaille. Lankana Hip Hei Mahti-Mini.


Lellu Pohjolaisen käsialaa ovat myös nämä Syreeni sukat, joissa kaunis pitsiraita lehdykkäkuvio pehmentää tasaraidan hienostuneeksi hipsuttelusukaksi. Näillä kelpaa elvistellä vaikka linnanjuhlissa. Lankana Hip Hei Mahti-Mini.


Täydestä Sydämestä sukat ovat juurikin niin raikkaat, sydämelliset ja herkulliset kuin miltä ne kuvassa näyttävätkin. Joogasukiksikin toivottu, täydelliset hyvänmielen sukat. Sukat on suunnittelut Kati Mäkelä ja lankana Hip Hein Sukkalanka Mansikkasorbetti.


Tumma/vaaleansininen Kuohuva Koski sukkamalli on Pirjo Paavilaisen suunnitelema. Sukka istuu jalkaa täydellisesti ja malli pintaneuleineen komppaa hyvin itse lankaa.. Nilkkojen kuvioinnit toimivat mainiosti esim kengästä kurkistaessaan. Pintakuviointi sai peukutuksia! Lankana HipHein Sukkalanka ja värinä Koski.


Oranssi-vihreä ruudukko sai lempinimekseen Graafikko: sukissa on uusi, miltei matemaattinen ote, langan topakka raidoitus istuu graafiseen muotoon täydellisesti. Harmaa rauhoittaa ja rytmittää sukkaa erinomaisesti. Sukat ovat Stiina Iloniemen käsialaa ja lankana Hip Hei Sukkalanka Appelsiinitarha.


Maria Rehakan suunnittelemat Niityllä Kerran pitsisukat on neulottu Hip Hei merinosukan Harmajalla. Harmaa pitkä pitsisukka on kevyt, kaunis, elegantti ja supernaisellinen pistisukka ilahduttamaan jokaista kylmävarvasta.


Keltainen pitsisukka on nimeltään Ystävyyden Ketju ja sukat on suunnitellut Ria Valjanen. Sukat ovat mainio yhdistelmä: aurinkoa ja pitsiä; täydellinen kesäsukka- talvella muistuttaa kesän läheisyydestä, kesällä ilahduttaa ihanuudellaan. Katkeamatonta Ystävyyden ketjua siis. Lankana Hip Hei Merinosukka Leinikki.


Harmaa-keltaiset Silmut- malli on Eva Roos-Rautakorven suunnitelma malli. Ihanat pompulat ja hilpakat raidoitukset, jotka ovat varpaiden kärjessä varsinkin ihanat. Värit toimivat hyvin myös peilikuvana (yksi tuomareista haluaisi pitää näitä juurikin peilikuvana, eriparisukkina). Viehkot kaikessa yksinkertaisuudessaan. Värit istuvat täydellisesti toisiinsa. Erilaiset ja tyylikkäät. Lankana on Hip Hein Sukkalanka Usva ja Banaanikinuski.


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hip Hei Huivikilpailu - VOITTAJAT!

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu on ratkennut! Tuhannesti kiitos kaikille teille, jotka ilmoittauduitte kilpailuun. Valmiita huiveja saimme kilpailuun mahtavat kuusi kappaletta. Kisaan ilmoittautui useampi henkilö kuin valmiita huiveja sitten tulikaan, sillä muutamill...

Hip Hei Huivikilpailu

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu! - Suunnittele ja toteuta Hip Hei langoista tehty neule- ja/tai virkkuutyö. Kisaan ilmoittautuminen alkaa tänään heinäkuun 18.pvä.2020

Hip Hei Hurlumhei-paita

Hip Hei Hurlumhei!Ihanat langat tarvitsevat ihania ohjeita ♥ Hip Hei Hurlumhei on mainio perusvillapaita, jonka laatikkomainen malli ja istuvat hihat takaavat, että se sopii joka jepelle. Paita on neulottu kolmella täysin erilaisella/erivärisellä vyyhdillä Hip Hei merinoa siten, ...