Teemme tilaa syksyn uutuuksille! Kurkkaa ale-tuotteemme ja nappaa omasi täältä: KATSO LISÄÄ »

Hip Hei Hurlumhei-paita


Langat, Riikka-Piikan Hip Hei-langat by Riikka-Piikka, 21.05.2020

Hip Hei Hurlumhei!
Ihanat langat tarvitsevat ihania ohjeita

Hip Hei Hurlumhei on mainio perusvillapaita, jonka laatikkomainen malli ja istuvat hihat takaavat, että se sopii joka jepelle. Paita on neulottu kolmella täysin erilaisella/erivärisellä vyyhdillä Hip Hei merinoa siten, että jokaista väriä on raidoitettu sinne sun tänne neulojan oman mieltymyksen mukaan.
Tarvikkeet siis ovat 3 vyyhtiä Hip Hei Merinoa ja 3,5mm pyöröpuikot - 80cm tai pidemmät.
Langat löydät tästä linkistä: Hip Hei Merino

Ohjeen pääset hankkimaan ilmaiseksi täältä: Hip Hei Hurlumhei-paita

Huomioithan, että ohjeen,kuvien ja kaavioiden sekä tämän ohjeen mukaan valmistettujen paitojen kaikki kaupallinen käyttö ansiotoiminnassa on kielletty ilman lupaa.

Nakkaa paita päällesi ja nauti!
Ei ole joka jepellä samaa, jokainen paita on uniikki!

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hip Hei Huivikilpailu - VOITTAJAT!

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu on ratkennut! Tuhannesti kiitos kaikille teille, jotka ilmoittauduitte kilpailuun. Valmiita huiveja saimme kilpailuun mahtavat kuusi kappaletta. Kisaan ilmoittautui useampi henkilö kuin valmiita huiveja sitten tulikaan, sillä muutamill...

Hip Hei Huivikilpailu

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu! - Suunnittele ja toteuta Hip Hei langoista tehty neule- ja/tai virkkuutyö. Kisaan ilmoittautuminen alkaa tänään heinäkuun 18.pvä.2020

Hip Hei Neulekilpailu - VOITTAJAT!

HIP HEI NEULEKILPAILUN VOITTAJAT! Suuri, viisas ja yhteismielinen tuomaristo on kokoontunut sukkakisan voittajien valitsemiseksi ja voittajat ovat tässä!