Ilmaiset toimituskulut yli 29,90€ ostoksille! KATSO LISÄÄ »

Hip Hei Neulekilpailu


Langat, Riikka-Piikan Hip Hei-langat by Riikka-Piikka, 04.04.2020


Hip Hei Neulekilpailu!

Etsimme sinua, joka rakastat neuloa ja haluat kanssamme jakaa neulomisen riemua muillekin kanssasisarille- ja veljille!

Täten julistamme kilpailun avatuksi!

Suunnittele ja neulo sukkamalli Hip Hein sukkalangasta (Hip Hei Merinosukkalanka, Hip Hei 4-säikeinen sukkalanka, Hip Hei 6-säikeinen sukkalanka tai Hip Hei Suomalainen). Kaunein ja luovin sukkamalli julkaistaan sivuillamme muillekin vapaasti jaettavaksi iloa ja toivoa luomaan.

Äläkä huoli jos et osaa kirjoittaa/ tehdä ohjetta, me autamme siinä kyllä. Tarkoitus on levittää käsitöiden ilosanomaa, neulo siis ihanat Hip Hei sukat.

Kisa käydään hyvässä hengessä ja toinen toisiamme kannustaen!

Kilpailu-aika alkaa NYT tänä lauantaina 4.4.2020 alkaen - aikaa ilmottautua on 10.4.2020 asti.

Valmiit tuotokset tulee olla meillä Riikka-Piikassa 29.4.2020, jolloin virallinen ja kunnianarvoisa raati, johon kuuluvat kirjailija ja neulesuunnittelija Merja Ojanperä, muotoilija ja taideteollisuusalan opettaja Kati Lyra sekä Riikka-Piikan yrittäjä Riikka Denby-Pettersson, valitsevat KOLME parasta mallia.

Voittaja saa 50€ lahjakortin valitsemaansa suomalaiseen käsityöalan putiikkiin, sekä mahdollisuuden saada Custom-made Hip Hei lanka omilla väreillään, joka nimetään voittajan mukaan SEKÄ Merja Ojanperän syksyllä julkaistavan kirjan Rakkaudesta Villasukkiin omistuskirjoituksella tietenkin.

Toinen ja kolmas palkinto jaetaan yleisöäänestyksen perusteella ja nämä voittajat palkitaan kahdella Hip Hei- langalla.

Kilpailuun ilmoittautuvia neulojia pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi, josta ilmoittautumisen yhteydessä saa alennuskoodin Hip Hei langan ostoa varten.


Pysytään siis terveinä ja takkuisista ajoista huolimatta nautitaan käsitöistä ja pidetään lippu korkealla.
Periksi ei anneta, eiks je!

Ystävällisin terveisin
Riikkapiikkalaiset


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Hip Hei Huivikilpailu - VOITTAJAT!

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu on ratkennut! Tuhannesti kiitos kaikille teille, jotka ilmoittauduitte kilpailuun. Valmiita huiveja saimme kilpailuun mahtavat kuusi kappaletta. Kisaan ilmoittautui useampi henkilö kuin valmiita huiveja sitten tulikaan, sillä muutamill...

Hip Hei Huivikilpailu

Suuri ja Mahtava Hip Hei Huivikilpailu! - Suunnittele ja toteuta Hip Hei langoista tehty neule- ja/tai virkkuutyö. Kisaan ilmoittautuminen alkaa tänään heinäkuun 18.pvä.2020

Hip Hei Hurlumhei-paita

Hip Hei Hurlumhei!Ihanat langat tarvitsevat ihania ohjeita ♥ Hip Hei Hurlumhei on mainio perusvillapaita, jonka laatikkomainen malli ja istuvat hihat takaavat, että se sopii joka jepelle. Paita on neulottu kolmella täysin erilaisella/erivärisellä vyyhdillä Hip Hei merinoa siten, ...