Laitoimme syksyn pöhisemään ja iskimme mahti tarjouksia tulille. Valitsetpa sitten lankaa puikolle tahi koukulle tai ihan muuten vain kurkkaa tästä lisää: KATSO LISÄÄ »
Tuotevalikoimaamme‪» Langat‪» Neuleohjeet‪» Hip Hei Huivikisa‪»

Hip Hei Sametinpehmeät askeleet Kati Mäkelältä

Hip Hei Sametinpehmeät askeleet Kati Mäkelältä


Hinta
0,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Vapaana
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tämä huivi nousi ensimmäiselle sijalle syksyn huivikisassa. Huivissa on upeasti tiikerikuvioitu Sametinpehmeät askeleet kirjoneulos, jonka on suunnitellut ja toteuttanut Kati Mäkelä. Huivi on kaksipuoleinen kirjoneulehuivi jossa viidakon keskellä tassuttelee mahtava tiikeri. Huivi miellytti tuomaristoa kuviollaan, värityksellään ja oivalluksellaan. Huivin malli on perinteinen, mutta mahtava esimerkiksi takin alle; arvokas ja huomioitava osa pukeutumista.

Huivissa on käytetty seuraavia lankoja:

Hip Hei Merino värit 12-Tiikeri-1 ja 12-Sadepisarat-1 sekä
Mahti-Minin Appelsiini 171 ja Sukkalangan 11-Oliivit-2

Näin Kati kertoo huivin luomisprosessista: "Idea tähän tiikerihuiviin lähti tiikerinvärisestä Hip Hei -merinolangasta. Halusin huiviin sademetsän tunnelmaa ja väriä, mikä ratkaisi muut värivalinnat. Käytin huiviin fingering-vahvuisia (100 g ~ 400 m) Hip Hei -lankoja. Kuvio on tarkoituksella hieman häivytetty, koska luonnossakin tiikeri sulautuu raitahaalarissaan erittäin hyvin ympäristöönsä. ".

Muistathan kunnioittaa ohjeen tekijänoikeuksia.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: