Ilmaiset toimituskulut yli 29,90€ ostoksille! KATSO LISÄÄ »

Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 30 vrk sisällä niiden saapumisesta. Verkkokaupan tilauksissa palautuksesta tulee ilmoittaa 14 vrk sisällä paketin saapumisesta ja palautuksen tulee olla tehtynä 30 vrk sisällä. Palautusoikeus on voimassa myös tuotteita myymälästämme ostettaessa tai noudettaessa. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Mikäli palautat tuotteita postitse ilmoitathan meille sähköpostitse asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi tai täytäthän oheisen linkin alta palautuskaavakkeen. PALAUTUSKAAVAKE

Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 636082. DB Schenkerillä voit palauttaa paketin toimipisteeseen 10 vrk sisällä saapumisesta samalla lähetystunnuksella. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Virhe tuotteessa

Jos tuotteessa on valmistusvirhe, ilmoita meille asiasta sähköpostilla asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi osoitteeseen tai täytä paketin mukana saamasi palautuskaavake. Valitse kaavakkeesta, haluatko uuden tuotteen rikkinäisen tilanne vai rahat takaisin. Missään tapauksessa virheellisestä tuotteesta ei koidu sinulle kuluja.

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.