Teemme tilaa syksyn uutuuksille! Kurkkaa ale-tuotteemme ja nappaa omasi täältä: KATSO LISÄÄ »
Tuotevalikoimaamme‪» Langat‪» Käsityötarvikkeet‪» Neulepuikot‪» Prym Ergonomics‪» Prym Ergonomics Garbon sukkapuikot hiilikuituvahvisteella‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Päivi A. 24.9.2021
Yleisarvosana
Aiju S. 11.4.2021
Yleisarvosana
Liian löysät puikot minulle.
Anonyymi 29.1.2021
Yleisarvosana
Todella hyvät sukkapuikot, miellyttävän keveät myös nivelrikkosormille.
Anonyymi 11.11.2020
Yleisarvosana
Parhaat puikot,mitä olen käyttänyt.Kevyet käsitellä,eivät kilise kutoessa ja plussaa tuo pisaran muotoinen kärki.Ehdottomasti jatkoon!
Anonyymi 27.9.2020
Yleisarvosana
Eivät ole niin hyvät, kuin oletin, etsin sukkapuikkoja, jotka eivät tiputa silmukoita neuloessa, nämä valitettavast etenkin neulotttavan kohdan vastakkaiselta puikolta, jos silmukoita on paljon ohuesta langasta neulottaessa.
Tuija K. 23.8.2020
Yleisarvosana
Nopea toimitus Hyvä palvelu.
Johanna S. 19.8.2020
Yleisarvosana
Sirpa T. 23.7.2020
Yleisarvosana
eija g. 8.7.2020
Yleisarvosana
Tilasin testiin kaksi settiä Prymin Ergonimics -puikkoja, toiset hiilikuituvahvisteella ja toiset ilman. Molemmat paksuudeltaan 2,5 mm. Kudoin niillä yhdet polvisukat fingering-paksuisesta langasta, ja tuntuvat kyllä hyviltä. Huomoioita: Molemmissa seteissä puikoissa on pientä karheutta sekä keskiosan kuvionnin kohdalla että kärkiosassa jostain ilmeisesti muotista tai valun aikaisesta pidikkeestä tms. Vähän häiritsee, mutta kai sen kanssa oppii elämään. Vielä en yrittänyt hioa. Kärjen muotoilu ei ollutkaan kömpelön tuntuinen, vaikka niin pelkäsin. Hiilikuituiset kun ovat mustat, se hieman vaikeuttaa kutomista, varsinkin tumman langan kanssa. Vaaleampi väri puikoissa olisi parempi. Toisaalta taas hiilikuituvahvisteiset ovat selkeästi jämäkämmät kuin valkoiset ilman vahvistetta. Ne taipuivat joissain tilanteissa melko lailla, mutta eivät katkenneet kuitenkaan. Nyt on ongelmana vain, että tilaanko lisää taipuisia valkoisia vai jämäköitä mustia. Voi olla että loppupelissä huonon näön vuoksi taipuisuus haittaa vähemmän kuin musta väri. Tilauksen toimitus tapahtui erinomaisen vikkelästi. Paketti oli myös kaunis ja hyvin tehty. Tuoksuyliherkän näkökulmasta siinä vain oli aika paljon tuoksuja mukana.