Tuotevalikoimaamme » Langat » Käsityötarvikkeet » Neulepuikot » Prym Ergonomics » Prym Ergonomics Sukkapuikot 2,5mm »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Niina H. 14.10.2020:
Yleisarvosana
Kevyet puikot, mukavaa vaihtelua koivuisille joita yleensä käytän.
Riitta R. 22.9.2020:
Yleisarvosana
eija g. 8.7.2020:
Yleisarvosana
Tilasin testiin kaksi settiä Prymin Ergonimics -puikkoja, toiset hiilikuituvahvisteella ja toiset ilman. Molemmat paksuudeltaan 2,5 mm. Kudoin niillä yhdet polvisukat fingering-paksuisesta langasta, ja tuntuvat kyllä hyviltä. Huomoioita: Molemmissa seteissä puikoissa on pientä karheutta sekä keskiosan kuvionnin kohdalla että kärkiosassa jostain ilmeisesti muotista tai valun aikaisesta pidikkeestä tms. Vähän häiritsee, mutta kai sen kanssa oppii elämään. Vielä en yrittänyt hioa. Kärjen muotoilu ei ollutkaan kömpelön tuntuinen, vaikka niin pelkäsin. Hiilikuituiset kun ovat mustat, se hieman vaikeuttaa kutomista, varsinkin tumman langan kanssa. Vaaleampi väri puikoissa olisi parempi. Toisaalta taas hiilikuituvahvisteiset ovat selkeästi jämäkämmät kuin valkoiset ilman vahvistetta. Ne taipuivat joissain tilanteissa melko lailla, mutta eivät katkenneet kuitenkaan. Nyt on ongelmana vain, että tilaanko lisää taipuisia valkoisia vai jämäköitä mustia. Voi olla että loppupelissä huonon näön vuoksi taipuisuus haittaa vähemmän kuin musta väri. Tilauksen toimitus tapahtui erinomaisen vikkelästi. Paketti oli myös kaunis ja hyvin tehty. Tuoksuyliherkän näkökulmasta siinä vain oli aika paljon tuoksuja mukana.
Johanna K. 29.6.2020:
Yleisarvosana
Muuten oikein hyvät, mutta haastavaa silmukkaa neuloessa yhden puikon pää yllättäin napsahti poikki! Muut puikot ovat pysyneet onneksi ehjänä.
Nina M. 21.2.2020:
Yleisarvosana
Upea tuote ja palvelu on täydellistä
Pirjo M. 11.2.2020:
Yleisarvosana
Todella hyvät ja kevyet puikot helppo neuloa.
Anne P. 12.2.2019:
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja helppo neuloa myös lankaa joka on "löyhä"kierteinen puikon pään ansiosta.