Tämä proteiini patukka ampaisi riikkapiikkalaisten ykköseksi makustestissä. Aevan älyttämän hyvänmakuinen patukka. Manteli-merisuola ei ole turhaan kehuttu täydelliseksi; rapean pähkinäinen patukka kiedottuna herkulliseen (ei liian makeaan) suklaaseen ja aitoon merisuolaan.
EI muuten jää huonoksi kakkoseksi tuo karamelli-kaneli patukkakaan. NAM! Makean karamellinen ja sopivan nasakan rouhea patukka saa makunsa pekaanipähkinästä ja kanelista.
Näin kotimainen Foodin kertoo patukastaan: "Kollageeniproteiinipatukat kätkevät sisälleen runsaasti uudenlaista ja uniikkia hyvää: Granolamainen koostumus – ei proteiinipatukoille tyypillistä sitkeyttä. Sisältää saksalaista erittäin laadukasta ja tutkittua hydrolysoitua Grass-fed kollageeniproteiinia parhaan imeytyvyyden takaamiseksi. Yhdestä patukasta saat jopa 6,5-7,5g kollageenia, joka on suositeltavan päivittäisen kollageeniannoksen verran! Et siis välttämättä tarvitse erillistä kollageenivalmistetta. Sisältää jopa 3 miljardia Bacillus Coagulans-maitohappobakteeria, jotka tukevat suoliston hyvinvointia ja tehostavat kollageenin imeytymistä. Yksinkertainen “Clean label” reseptiikka: vain aitoja luonnon raaka-aineita; runsaasti pähkinöitä ja siemeniä. Vähäsokerinen- sopii myös VHH- ja keto-ruokavalioita noudattaville. Gluteeniton, maidoton, sekä lisä-, säilöntä- ja makeutusaineeton. Suomen ensimmäinen kollageeniproteiinipatukka kotimaiselta brändiltä." Lisätietoja valmistajasta löydät tästä linkistä: Foodin manteli-merisuola-kollageeniproteiinipatukka-50g/