Products‪» Yarn‪» Craft Supplies‪» Needles‪» Prym Ergonomics‪» Prym Ergonomics Garbon sukkapuikot hiilikuituvahvisteella‪»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Päivi A. 24.9.2021
Overall rating
Aiju S. 11.4.2021
Overall rating
Liian löysät puikot minulle.
Anonymous 29.1.2021
Overall rating
Todella hyvät sukkapuikot, miellyttävän keveät myös nivelrikkosormille.
Anonymous 11.11.2020
Overall rating
Parhaat puikot,mitä olen käyttänyt.Kevyet käsitellä,eivät kilise kutoessa ja plussaa tuo pisaran muotoinen kärki.Ehdottomasti jatkoon!
Anonymous 27.9.2020
Overall rating
Eivät ole niin hyvät, kuin oletin, etsin sukkapuikkoja, jotka eivät tiputa silmukoita neuloessa, nämä valitettavast etenkin neulotttavan kohdan vastakkaiselta puikolta, jos silmukoita on paljon ohuesta langasta neulottaessa.
Tuija K. 23.8.2020
Overall rating
Nopea toimitus Hyvä palvelu.
Johanna S. 19.8.2020
Overall rating
Sirpa T. 23.7.2020
Overall rating
eija g. 8.7.2020
Overall rating
Tilasin testiin kaksi settiä Prymin Ergonimics -puikkoja, toiset hiilikuituvahvisteella ja toiset ilman. Molemmat paksuudeltaan 2,5 mm. Kudoin niillä yhdet polvisukat fingering-paksuisesta langasta, ja tuntuvat kyllä hyviltä. Huomoioita: Molemmissa seteissä puikoissa on pientä karheutta sekä keskiosan kuvionnin kohdalla että kärkiosassa jostain ilmeisesti muotista tai valun aikaisesta pidikkeestä tms. Vähän häiritsee, mutta kai sen kanssa oppii elämään. Vielä en yrittänyt hioa. Kärjen muotoilu ei ollutkaan kömpelön tuntuinen, vaikka niin pelkäsin. Hiilikuituiset kun ovat mustat, se hieman vaikeuttaa kutomista, varsinkin tumman langan kanssa. Vaaleampi väri puikoissa olisi parempi. Toisaalta taas hiilikuituvahvisteiset ovat selkeästi jämäkämmät kuin valkoiset ilman vahvistetta. Ne taipuivat joissain tilanteissa melko lailla, mutta eivät katkenneet kuitenkaan. Nyt on ongelmana vain, että tilaanko lisää taipuisia valkoisia vai jämäköitä mustia. Voi olla että loppupelissä huonon näön vuoksi taipuisuus haittaa vähemmän kuin musta väri. Tilauksen toimitus tapahtui erinomaisen vikkelästi. Paketti oli myös kaunis ja hyvin tehty. Tuoksuyliherkän näkökulmasta siinä vain oli aika paljon tuoksuja mukana.
Riikka-Piikka, Joroistentie 2, 79600 Joroinen, asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi