Products‪» Yarn‪» Merino Wool Yarns‪» Scheepjes Metropolis‪»

Reviews

Products can be reviewed and rated only by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Annukka V. verified buyer, 20.12.2023
Overall rating
Pehmeä kutoa. Elävä pinta. Ohut neule. 👍
Anneli H. verified buyer, 18.5.2022
Overall rating
Mukavan pehmeää ja hyvä neuloa. Mutta mielestäni ei pitänyt ryhtiään. Resori mm venähti ja pientä nuhraantumista ensimmäisen käyttö viikon jälkeen. Neuloin resorin 2 ja kuvion 2,25 puikoilla. Vetolujuus olematon. En neulo tästä enää sukkia, kokeilen virkkausta seuraavaksi torkkupeitto on.
Satu L. verified buyer, 29.4.2022
Overall rating
Ihanan pehmeä lanka ja mukavaa neuloa. Sopii hienosti taaperoiden neuleisiin, sukkiin ja lapasiin. Yksi lempparilangoistani.
Anonymous verified buyer, 16.3.2021
Overall rating
Tällä langalla teet laadukkaita käyttöneuleita. Tein pikku bonzon (keeppi)harteille pitsineuleella. Lankaa kului n.220g + virkattu reuna yht.300g. Leveys 45-50 cm olka-käsivarsi. Huippujuttu on upeat toisiinsa sointuvat värit. Seuraavaksi kevyt neuletakki kesäksi lapsenlapselle ja sitten aika näyttää. Hinta on äärirajalla, se voisi olla hieman alempi, mutta laadusta kannattaa maksaa. Konepesu, eikä kutita! Lanka on minulle löytö!
Minna R. verified buyer, 11.8.2020
Overall rating
Ihana huivilanka, tästä on tullut luottolankani!
johanna k. verified buyer, 30.4.2020
Overall rating
Miellyttävä lanka kutoa. Vielä kesken sukat näistä, mutta luulen että näistä tulee minun lempisukat sisäkäyttöön.
Nickname Maila 21.1.2024
Ihana lanka. Ei käy sukkiin kehnon lujuuden takia mutta lastenlasten myssyihin yhdessä toisen merinon kanssa ja lämpöisiä kutiamattomia lapasia olen tehnyt paljon silleen että toisena lankana on Nalle. Siis neulon kaksinkertaisella toinen lanka Metropolis ja toinen Lanett,Drops Baby Merino, Katia merino baby, Dalegarn Baby puikoilla 3,25. Jotkut värit on nyppääntyneet esim. myssyssä pyöräilykypärän alla. Tykkään kun on paljon värejä mistä valita.