Products» Yarns» Craft Supplies» Needles» Prym Ergonomics» Prym Ergonomics Sukkapuikot 2,5mm»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Anna M. 23.4.2021
Overall rating
Kevyet neuloa. Värikkäät
Liisa R. 9.12.2020
Overall rating
Prymin "pallopääpuikkoihin" tykästyin jo ensimmäiset ostettuani, löysin vihdoin verkkokaupan josta sai myös kaipaamani ohuemmat puikot. Hyvät erityisesti löyhäkierteistä lankaa neuloessa ja pisaran muotoinen pää vähentää silmukoiden putoamista.
Niina H. 14.10.2020
Overall rating
Kevyet puikot, mukavaa vaihtelua koivuisille joita yleensä käytän.
Riitta R. 22.9.2020
Overall rating
eija g. 8.7.2020
Overall rating
Tilasin testiin kaksi settiä Prymin Ergonimics -puikkoja, toiset hiilikuituvahvisteella ja toiset ilman. Molemmat paksuudeltaan 2,5 mm. Kudoin niillä yhdet polvisukat fingering-paksuisesta langasta, ja tuntuvat kyllä hyviltä. Huomoioita: Molemmissa seteissä puikoissa on pientä karheutta sekä keskiosan kuvionnin kohdalla että kärkiosassa jostain ilmeisesti muotista tai valun aikaisesta pidikkeestä tms. Vähän häiritsee, mutta kai sen kanssa oppii elämään. Vielä en yrittänyt hioa. Kärjen muotoilu ei ollutkaan kömpelön tuntuinen, vaikka niin pelkäsin. Hiilikuituiset kun ovat mustat, se hieman vaikeuttaa kutomista, varsinkin tumman langan kanssa. Vaaleampi väri puikoissa olisi parempi. Toisaalta taas hiilikuituvahvisteiset ovat selkeästi jämäkämmät kuin valkoiset ilman vahvistetta. Ne taipuivat joissain tilanteissa melko lailla, mutta eivät katkenneet kuitenkaan. Nyt on ongelmana vain, että tilaanko lisää taipuisia valkoisia vai jämäköitä mustia. Voi olla että loppupelissä huonon näön vuoksi taipuisuus haittaa vähemmän kuin musta väri. Tilauksen toimitus tapahtui erinomaisen vikkelästi. Paketti oli myös kaunis ja hyvin tehty. Tuoksuyliherkän näkökulmasta siinä vain oli aika paljon tuoksuja mukana.
Johanna K. 29.6.2020
Overall rating
Muuten oikein hyvät, mutta haastavaa silmukkaa neuloessa yhden puikon pää yllättäin napsahti poikki! Muut puikot ovat pysyneet onneksi ehjänä.
Nina M. 21.2.2020
Overall rating
Upea tuote ja palvelu on täydellistä
Pirjo M. 11.2.2020
Overall rating
Todella hyvät ja kevyet puikot helppo neuloa.
Anne P. 12.2.2019
Overall rating
Ihanan kevyet ja helppo neuloa myös lankaa joka on "löyhä"kierteinen puikon pään ansiosta.
Riikka-Piikka, Joroistentie 2, 79600 Joroinen, asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi