Products‪» Yarn‪» Wool Yarns‪» Drops Design Snow (Eskimo) Uni Colour‪»

Reviews

Products can only be reviewed and rated by customers who have purchased them. Products can be reviewed 14 days after delivery.
Sirkka-Liisa L. 19.5.2021
Overall rating
Oli suloisen värinen ja pehmeä lanka, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan, koska on ollut jalassa ongelmia ja aika on mennyt sen paranteluun.
Tina A. 11.5.2021
Overall rating
Värit vastaavat tuoteluettelossa olevia. Tilattiin pastellivärejä. Ihanan tuntuista lankaa. Moniväristä villapaitaa olisi tarkoitus kutoa.
Nina P. 15.4.2021
Overall rating
Ensiluokkaisen pehmeä tuote. Neulontavillityksen ollessa käynnissä korvasin kahteen Alafosslopiin suunnitellut villapaidat Drops Snowlla, jota oli vielä kaupassa saatavilla. En osaa vielä kommentoida langan ominaisuuksia rankoissa olosuhteissa, mutta itsellä lanka toimi ilman suurempia muokkauksia 1:1 Linka Neumannin ohjeisiin Pohjoiskalotti ja Tusseladd Polar. (puikot 5 resoriin, 6 sileään neuleeseen ja 7 kirjoneuleeseen, jossa kolme lankaa mukana). Lanka on hahtuvaista ja pehmeää, valmis neule ei kutita edes paljasta ihoa vasten. Langoissa on kaunis värivalikoima, ja lopputuloksista tuli kertakaikkisen upeat. Vielä täytyy odottaa kurjempia kelejä, jotta pääsee arvioimaan langasta valmistettujen vaatteiden lämpöominaisuuksia ja neuleen kestävyyttä. Jämälangoista suunnittelen neulottuja huopatossuja, joten pääsen testaamaan piakkoin myös Snown huovuttamista (pesukoneessa).
Anonymous 6.4.2021
Overall rating
Hannele T. 21.3.2021
Overall rating
Lanka on paksumpaa kuin osasin odottaa joten en osannut tilata ihan tarpeeksi mutta huomasin että sitä on vielä varastossa. Kiitos erinomaisen hyvästä palvelusta
Katri V. 3.4.2021
Overall rating
Erittäin miellyttävä neuloa ja pehmoista iholla. Villatakin tein ja paksulla langalla ei tähän kauaa mene. Erittäin edullinen lanka ja laaja värivalikoima. Riikka-Piikkaus taas oli erittäin hyvän ja ystävällisen asiakaspalvelun omaava. Ensi kertaa siellä asioin ja positiivinen kokemus.
Lena K. 26.3.2021
Overall rating
Vastasi odotuksiani ja huopui hyvin pesukoneessa! :)
Emmi K. 7.3.2021
Overall rating
Kirsi-Susanna E. 18.2.2021
Overall rating
Riikka-Piikka, Joroistentie 2, 79600 Joroinen, asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi