Products » Local products »

Foodin Raakasuklaapussit


Price
2.95
EUR €
+ delivery costs
The price includes VAT 14%

Quantity
pc

Color
Banaani
Banaani
Cashew
Cashew
Goijimarja
Inkamarjat
Inkamarjat
Inkivääri HUOM 200g +3.50 €
Inkivääri HUOM 200g +3.50 €
Manteli
Manteli
Mulperit
ParapähkinäAvailability
Some items are available in our stock. The delivery time for this product is immediately if it's in our stock. Otherwise it's approximately 7 - 15 day(s) from the order. The reliability of the estimation is good.

Detailed availability
Notify me when this product is in stock

Reviews
Overall rating ()

Description
Näihin kotimaisiin, käsityönä tehtyihin raakasuklaapähkinä/marja herkkuihin hurahtaa samantien. Maku on samettinen ja muhkea. Napostele sellaisenaan tai käytä vaikka leivonnaisten koristeluun.

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Huomioithan; Foodin tiedottaa seuraavasti : Suomen Ruokavirasto (entinen Evira) on määrittänyt, ettei jatkossa nimeä ”raakasuklaa” tule käyttää tuotenimenä. Tämä johtuu siitä, että termiä ei ole määritelty kauppa- ja teollisuusministeriön laatimassa asetuksessa koskien kaakao- ja suklaatuotteita (451/2003).
Jatkossa nimeämme tuotteet ilman “raaka”-etuliitettä. Tästä eteenäpäin niin meidän kuin muidenkin raakasuklaavalmistajien tuotteet kulkevat ilman sanaa “raaka” etuliitteenä. Meillä tuotteet nimetään esimerkiksi nimillä ”suklaainkivääri” ja ”organic craft chocolate”. Itse tuote, reseptiikka ja valmistustapa pysyvät täysin samana kuin aiemminkin.


Kysythän tarvittaessa lisää tuoteselosteista henkilökunnaltamme. Tavoitat meidän asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi osoitteesta.

The approximated packaged size or the size of the product's package is 80 x 150 x 30 mm.

Weight
0.5 kg (Includes the weight of the package if present)

Country of origin
Finland

Comments
Add your own comment

Brand

Products that have often been ordered with this product:Riikka-Piikka, Joroistentie 5, 79600 Joroinen, asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi